ЦСКА (Москва) продължава без загуба в Евролигата от началото на сезона. „Армейците“ се наложиха със 78:69 като гост на Анадолу Ефес в мач от Група „F” на Топ 16. Това беше 13-а поредна победа за ЦСКА (Москва) в турнира през този сезон и трета в групата. За Ефес Пилзен това беше първо поражение в тази фаза на надпреварата.
 
Домакините взеха двуцифрен аванс през първата четвърт, след като направиха серия от девет безответни точки. Играчите на ЦСКА (Москва) обаче наваксаха и в края на втората част водеха с 34:32. След това преднината на руския тим стигна до 43:34, но Анадолу Ефес отговори чрез Стратос Перпероглу и изравни за 49:49 в третата четвърт. Московчани решиха мача в последната част, когато Нандо де Коло вкара 11 точки, а ЦСКА направи серия от 12:2.
 
До Коло завърши мача с 22 точки, 7 борби и 4 откраднати топки. Аарън Джексън добави 21 точки. Андрей Воронцевич се отличи с 16 точки и 7 борби, а Милош Теодосич наниза 11. ЦСКА (Москва) в този мач беше без крилото Сони Уиймс. Костас Перпероглу блесна със 17 точки и 7 борби за Анадолу Ефес. Дарио Сарич вкара 14 точки и направи 3 чадъра. Марио Биелица наниза 12 точки, а Донтей Дрейпър завърши с 10 точки.