Баскетболният ЦСКА планира да играе в обновената зала на Четвърти километър през новия сезон. Това обяви треньорът на тима Йордан Колев пред клубната телевизия. През изминалия сезон „червените” се състезаваха във втора дивизия, която носи името „А” група. Там ще бъде и през следващия шампионат.

„Основната идея беше тези момчета, които започнаха при нас преди 3-4 години, да получат още малко опит. Както и да видим кои от тях ще бъдат част от един по-силен тим за в бъдеще. Надали ще можем да доведем някои играчи, които да бъдат далечна перспектива. Най-вероятно това ще бъде съставът ни и през следващия сезон”, каза Данчо Колев.

„Другата година място в осмицата е задължително. Независимо че сме ЦСКА и имаме проект, все още не сме примамлива дестинация. До една-две години имаме планове да играем в първа лига. До скоро се молехме на играчи да идват, а от скоро вече се предлагат и сме в позиция да подбираме”, допълни още легендарният гард на Балкан Ботевград и националния отбор. След родния си отбор Данчо Колев играе в Полша, Левски-Тотел, Славия, в Македония и в ЦСКА. От 2012 година е на работа в ЦСКА.

„През септември планираме да открием новата зала с международен мач и през есента да играем в нея”, завърши още славният плеймейкър.