ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Баскетболната звезда Джеймс Букнайт от Шарлът Хорнетс в НБА беше арестуван след истински екшън. 22-годишният играч е бил в състояние на тежко опиянение.

Полицията в Шарлът (щат Северна Каролина) е получила сигнал, че скъп автомобил „Мерцедес“ е блокирал обществен паркинг. При пристигането си на мястото на инцидента патрулите видели, че в колата има спящ човек, който държал пистолет в едната си ръка и пакет храна в другата.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Установено е, че това е гардът на „стършелите“ Джеймс Букнайт. Близо един час е продължил опита на полицаите да го събудят. Използвани са дори мощна стерео уредба и флакон с въздушна сирена.

След като се събудил баскетболистът отказал да излезе от колата. Вместо това останал седнал на седалката и започнал да яде. След това опитал да избяга от мястото и в резултат на това се блъснал в два полицейски автомобила.

В крайна сметка Букнайт е спрян, изведен от колата и арестуван. Баскетболистът признал, че е изпил четири шота с текила и след това е седнал зад волана. Часове по-късно резултатът от направения тест с дрегер е показал 1,4 промила. Допустимият лимит в Северна Каролина е 0,8 промила.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК