Берое загуби от Апоел Беер Шева с 61:109 (20:23, 18:31, 14:21, 9:34) като гост в Израел в среща от редовния сезон на Балканската лига по баскетбол за мъже. Това бе първо поражение за българския състав от три изиграни двубоя до момента. Апоел Беер Шева постигна трети успех също от три мача.

Старозагорци успяха да се противопоставят на домакините само в първата четвърт, която приключи с 3 точки аванс за Апоел Беер Шева – 23:20. Израелският тим започна да трупа по-солидна преднина във втората част и на почивката вече водеше с 54:38.

През второто полувреме домакините напълно контролираха двубоя, а преди последните 10 минути резултатът бе 75:52. До финалната сирена баскетболистите на Берое изпитваха сериозни затруднения. Те допуснаха серия от 31:3 за противника за малко повече от 8 минути и отбелязаха едва 9 точки в последния период.

Най-резултатен за състава от Стара Загора беше Михаил Комбаков със 17 точки, а Дариъс Хол добави 14 точки и 8 борби. За Апоел Беер Шева Рон Зипър завърши с 23 точки.

В следващия си мач от Балканската лига отборът на Берое приема украинския Будивелник (Киев) на 7 декември в Стара Загора. Преди това Берое трябва да изиграе гостуването си на Левски в София на 3 декември от Националната баскетболна лига.