Старите фенове на ЦСКА знаят, че едно време приятелствата между големите спортисти носещи червения екип бяха емблематични. Много пъти легенди на ЦСКА са разказвали, как футболисти, волейболисти и баскетболисти редовно са се подкрепяли от трибуните във важни мачове.

Младите баскетболисти на ЦСКА пазят тази традиция. Винаги са във волейболната зала при важните битки на Сашо Попов и момчетата му, редовно са и в Сектор „Г“. Самите те израснаха на "Българска армия", докато баскетболният клуб можеше да използва залата си там.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Днес тези момчета имат нужда от подкрепата на цялата червена общност в София. Целта - шампионска титла. Малцина си спомнят кога "армейците" спечелиха последната си титла в най-високата възрастова група. Днес е денят тези деца да запишат имената си в златните страници на армейската история.

Юношите на баскетболния ЦСКА спечелиха четири поредни победи на Републиканското първенство и са на един мач от титлата. За да станат шампиони, баскетболистите на Планимир Дафинов трябва да спечелят днес финала срещу Балкан. Мачът е от 17:30 в зала "Триадица".

Тези деца са част от Сектор „Г“ и днес Сектор „Г“ може да им дадете криле да постигнат нещо голямо. Нещо голямо за ЦСКА!