Месец след като навърши 18 години и подписа първия си професионален договор с Арис, Александър Везенков вече не е просто тийнейджър, а истински професионален състезател. Талантът му е безспорен. Наследникът на легендата Сашо Везенков говори за клубния сайт на Арис за предстоящия сезон и личните си амбиции.

"Няма индивидуалности в отбора. Тази година искаме да сме възможно най-подготвени за нашите цели. Трябва да продължим здравата работа и да напредваме като отбор. Нямам индивидуална цел, целта е отборна. Отборът трябва да отиде там, където заслужава и да се върне, където е бил преди. Всеки от нас ще даде 100% за успеха на Арис“, коментира младокът.

„Аз се чувствам готов да поема отговорността. Миналият сезон придобих опит и сега се надявам да оправдая доверието на треньора. Надявам се и отборът да се представи по-добре от миналата година. Арис е моето семейство. Тук са моите приятели. Тук има хора, които ме обичат. В края на сезона ще стане ясно дали решението ми е било правилно. Със сигурност Лефтерис Бохоридис изигра голяма роля. Въобще хората тук направиха решението по-лесно и спокойно", допълва българинът./БЛИЦ