Сакраменто Кингс с Александър Везенков загуби със 109:120 гостуването си на Ню Йорк Никс със 109:120 и съкрати шансовете си за директно влизане в плейофите на НБА.

Нашето момче получи 14 минути на паркета и се справи много добре, отчитайки се с 11 точки, 2 борби и 2 асистенции.  Саша показа, че навлиза във форма след контузията в глезена, оправдавайки напълно даденото му от треньора Майк Браун доверие.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Сакраменто попиля огромен аванс от 21 точки, който натрупа  в началото на втората четвърт. Тимът е осми в Западната конференция и не успя да се изравни в класирането с Ню Орлиънс Пеликанс и Финикс Сънс.  За директно класиране в плейофите е нужно минимум шесто място.

Джейлън Брънсън летеше за пореден път екипа на Ню Йорк Никс. Голямата звезда вкара 42 точки. От началото на сезона той вече има 7 двубоя, в които вкарва над 40 точки.

Домантас Сабонис беше най-добър за гостите с 21 точки, 14 борби, записвайки 49-ти пореден дабъл-дабъл.  

Победата на Никс в легендарния им дом "Медисън Скуеър Гардън" доведе до общо 45 победи и 31 загуби.  По този начин тимът на Том Тибодо измести Орландо Меджик от четвъртата позиция на Изток, а е близо и до третия Кливланд Кавлиърс.