ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездата на българския баскетбол Александър Везенков вече е в САЩ, където се присъедини към новия си тим Сакраменто Кингс. Тимът от НБА все още официално не е представил 27-годишния българин, въпреки че трансферът му от Олимпиакос беше потвърден от няколко места. Както е известно, Саша подписа тригодишен договор с „кралете“, който е на стойност 20 милиона долара.

В социалните мрежи вече се появиха първите кадри на Везенков с екип, макар и тренировъчен, на Сакраменто Кингс. На една от снимките той позира с Диарън Фокс, който е сред звездите на тима.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Тази нощ Александър Везенков присъства на първия предсезонен мач на „кралете“, които приеха Маями Хийт в среща, обявена като Калифорния Класик. Кингс спечели мача с 95:83.

На разпространените видеоклипове се вижда, че българинът седи на първия ред на залата, а до него в различни периоди сядат треньорът на Сакраменто Майк Браун, неговите асистенти Джорди Фернандес и Джей Триано, генералният мениджър Монте Макнеър, помощникът му Уес Уилкокс и главният оперативен директор Матина Колокотронис.

Някои фенове на Сакраменто дори бяха облепили старите си потници на тима с лепенки с името на Александър Везенков и №14 на гърба - номерът на българския баскетболист в Олимпиакос.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!