Церемонията, която се организира за капитана на Лукойл Академик Тодор Стойков ще бъде с участието на президента Валентин Златев, с ръководството на федерацията по баскетбол и Националната баскетболна лига и съперника на шампионите в мача с "Левски".

Началният час на церемонията е 17:15 часа. Във връзка с организацията на събитието и от мерки за сигурност, всички желаещи да присъстват лично – зрители, фенове, журналисти, фотографи и съпровождащия ги технически персонал трябва да заемат местата си в залата не по-късно от 17:00 часа. Влизането в залата остава непроменено, през централния вход. От там могат да бъдат закупени билети за мача срещу, входът за медии ще се осъществява с обозначаване с журналистическа карта, както досега, съобщиха от пресслужбата на Лукойл Академик.

Припомняме ви, че Тодор Стойков се отказа от баскетбола след почти 19-годишна кариера, като капитан на Лукойл спечели 11 шампионски титли и 6 купи на България. Неговият №15 бе изваден от употреба, а фланелката му в събота ще бъде официално открита в залата в Правец.