Новата година май най-накрая ще донесе и така желаната и преследвана в продължение на месеци нова любов за част от момчетата от националния отбор по баскетбол. Това важи с пълна сила за гарда на “Левски” и един от козовете на Тити Папазов - Златин Георгиев, научи БЛИЦ. Голди вече играе в едно поле с красивата спортна журналистка и телевизионна водеща Николета Маданска. Според запознати, двамата са посрещнали Нова година в една компания в столично заведение и за пръв път дъщерята на бившия национален селекционер Михаил Мадански си е позволила публично да демонстрира близост към половинката си.
Златин отдавна е свързан с Николета, но доскоро те просто излизаха в една обща компания, а Маданска все още преживявала тежко раздялата след почти десетгодишна сериозна връзка с футболиста Михаил Венков.

Много щастлив от новата си любов е и плеймейкърът на Лукойл Академик Божидар Аврамов. Варненецът смени гъркинята Ева, с която изкара почти двегодишна връзка, с българка. При това не коя да е, а вечно усмихнатата и чаровна националка по волейбол Елица Василева. Аврамов тихомълком се разделил с хубавата Ева, тъй като и двамата установили, че трудно могат да поддържат отношенията си сериозни от разстояние. Баскетболистът се влюби в Ева, докато се състезаваше в родния й град Лариса. По ирония на съдбата явно волейболът преследва Божо откъм нежни половинки. Ева също играеше волейбол, както и Ели. Елица обаче е една от най-добрите ни представителки на този спорт и има основна роля в елитния италиански тим Бергамо. Именно там Аврамов посрещна Нова година. Далеч от лудите купони на София и на морската ни столица, но в прегръдките на греещата от щастие Ели. Василева също преустанови отношения с предишното си гадже, с което уж работите изглеждаха от сериозни по-сериозни – колегата си от националния отбор при мъжете Красимир Гайдарски.
 
По всичко личи, че 2012 година най-после ще свърже в семейство още две от приятните млади лица в българския баскетбол и родната художествена гимнастика. Крилото на Лукойл Академик Веселин Веселинов е твърдо решен да поиска ръката на любимата си Ели. Двамата живеят под един покрив вече година и половина. Неотлъчно до баскетболиста вече трета година е ослепителната Елеонора Кежова – световна и европейска шампионка с ансамбъла ни, която сложи край на кариерата си поради поредица от тежки контузии.