Баскетболната звезда Ламар Одом уби 15-годишно момче в катастрофа. Нападателят на ЛА Лейкърс опитал да избегне удар с мотоциклет в центъра на Ню Йорк и връхлетял върху ненадейно изскочил тийнейджър. Момчето издъхнало в болница няколко часа по-късно.

”Мислите ми са със семейството на момчето. Моля се за душата му”, написа Ламар в “Туитър”, като според полицията той няма да бъде съден за инцидента.

Това е поредната трагедия в живота на световния шампион със САЩ от миналата година. Одом е бил в Ню Йорк за погребението на свои братовчед. Преди няколко месеца баща му бе приет в клиника за наркомани, а състезателят губи майка си заради заболяване от рак още като ученик.

Най-голямата драма на Ламар обаче е свързана със смъртта на сина му Джейдън, който през 2006 година получава Синдром на внезапната детска смърт и почива в съня си на 6 месеца.

Баскетболистът има момче и момиче от бившата си приятелка Лиза Моралес, а от 2009 година е женен за звездата от различни телевизионни програми Клоуи Каршадиан, сестра на по-популярната Ким Кардашиан.