Финансовият директор на „Левски” Костадин Баждеков намекна за промени в клуба, които ще се случат след срещата между Управителния и Надзорния съвет на „сините”. Тя е насрочена за другата седмица и на нея ще бъде обсъждано финансирането на клуба. След заветната обща среща се очаква и Тодор Батков да обяви дали ще продължи да ръководи клуба. Слуховете са, че адвокатът ще се раздели с „Левски”, но потвърждение за това няма.

„”Левски” си е осигурил ресурсите, които са свързани с подготовката на отбора за съответния период на спортно-техническия план, който са набелязали треньорът и спортният директор. Предстои през следващата седмица да се направи съвместна среща с Надзорния съвет, за това анонсира господин Тонев, и след тази среща ще има доста повече информация, какво ще се случва оттук нататък с финансирането на „Левски” и бъдещето му”, заяви Баждеков.

„Мисля, че Георги Иванов бе пределно ясен, че „Левски” е достатъчно е голямо име във футболната история на България и мисля, че в тази трудна ситуация наистина трябват хора, които наистина милият за синята фланелка, за емблемата на „Левски”. С поведението си да покажат, че ще играят и за името на „Левски”, и за своята чест, а не само за меркантилни финансови претенции”, допълни финансистът на „сините”.