Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде своята благословия за малък детски футболен стадион, който беше открит в Пазарджик. Новото съоръжение е дарение от фенклуба на "червените дяволи" у нас.

“Лично се свързахме с Митко Бербатов и той изпрати поздрави и пожелания за успехи на всички малчугани, които ще играят футбол на стадиона и изрази желание да се включи в бъдещи подобни инициативи", каза по време на церемонията председателят на фенклуба Емил Йорданов, цитиран от “Труд”.

Малкото кокетно игрище е изградено в двора на най-голямата детска градина в Южна България - "Калина Малина" в Пазарджик. Ръководството на фенклуба и представители от цялата страна се събраха на тържеството. Децата и родителите им бурно аплодираха химна на Манчестър Юнайтед, който прозвуча при откриването на мини "Олд Трафорд", както вече наричат стадиончето.

"Надяваме се, че от тук ще тръгне друга световна футболна звезда като любимеца на всички Бербатов", каза при прерязването на лентата директорката на детската градина Соня Хай./БЛИЦ