ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов разпространи видео, в което представи кои от идеите на екипа му са били присвоени от сегашното ръководство на футболната централа.

Eто какво показаха в клипа от екипа на Бербатов в страницата си във “Фейсбук” “Р-Еволюцията е тук”:

Въвеждане на минимални критерии за използвани на играчи до 21 години 

“В началото на 2021 след заседание на Изпълнителния комитет БФС обяви своите „големи“ промени в наредбата за Първанствата и турнирите, като въвежда финансови стимули за отборите, които използват млади играчи поне 45 минути всеки мач. Димитър Бербатов и екипът му представиха като едни от най-важните приоритети изготвянето на 10-годишна стратегия за детско-юношеския и аматьорския футбол. Именно там екипът ни дава предложение, че трябва да има не само изискване, а и стимули за участие на футболисти до 21 години в професионалния и аматьорския футбол. Едва след това Изпълнителния комитет на БФС излиза с официално решение, че за играч, който е на възраст до 21 години и участва минимум 45 минути в двубой за първенството БФС ще плаща 250 лева във всеки един случай”.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Задължителна работа по проект на УЕФА „Футболна федерация на бъдещето“ за стратегическо развитие 

“В началото на 2022 година Борислав Михайлов се похвали, че похвали, че БФС е една от първите федерации, която е започнала работа по този проект, което си беше откровена лъжа. Работата на БФС с УЕФА по „Футболна федерация на бъдещето“ започна много след пресконференцията на екипът ни, на която им подсказахме за тази задължителна стъпка. На практика се прави нещо, което така или иначе е задължително.”

Намаляване на разходите на клубовете и въвеждане на електронно картотекиране за аматьорските клубове 

“Година, след като ние анонсирахме възможностите за намаляване на разходите и въвеждане на електронно картотекиране за аматьорските клубове, Борислав Михайлов обяви „революционно“ развитие в дигитализацията на БФС” 

“Като цяло това са само някои от присвоените неща. Присвоиха се и много други, в което няма нищо лошо, след като е в интерес на българския футбол. За съжаление трябва да отбележим, че тези хора нито са способни да създават нещо сами, нито да го въведат в реалния футболен живот, да го държат функциониращо и да го доразвиват”.

 

️ Какво си присвои ръководството на БФС от нашите идеи за развитие на българския футбол и кои са основните акценти от програмата ни, по която не спираме да работим. ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО - ВТОРА ЧАСТ ОТ ПОРЕДИЦАТА ️ И ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Публикувахте от Р-Еволюцията е тук в Неделя, 23 април 2023 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК