Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Димитър Бербатов и Мартин Йол може да напуснат Фулъм през лятото, твърди "Мирър". Според изданието липсата на средства за развитие на клуба ще ги принуди да потърсят друго място за себе си.

Самият Йол разкри преди време, че работата му е ограничена заради ниския бюджет, с който разполага. Вече две години лондончани са в средата на таблицата и не изглежда скоро да се придвижат по-напред, ако средствата за инвестиция в по-класни състезатели не се увеличат. Точно това според изданието може да накара холандеца да си стегне багажа и да се опита да се завърне в Бундеслигата.

Липсата на качеството в състава на "котиджърс" ще принуди и Митко да си тръгне, въпреки че много бързо се превърна в любимец на феновете. Досега той има 13 гола за тима във Висшата лига. "Мирър" уточнява, че Бербатов е парафирал с Фулъм заради Йол, с когото работеха успешно в Тотнъм.

Предвид силното му представяне едва ли 32-годишният български нападател ще остане без тим. Миналото лято той отказа на Фиорентина и Ювентус, за да продължи живота и кариерата си в Англия.