Българският нападател Димитър Бербатов, който днес грабна награда за цялостен принос към футбола в България, не се е отказал от намеренията си да играе поне още година на високо ниво. 36-годишният играч призна, че на тази възраст му е трудно да си намери отбор, но все още не се е отказал от намеренията си.

“Надявам се да се случи да си намеря нов отбор. Ако не стане, просто младите няма да ме видят повече на терена. Единственото интересно около мен в момента е организацията за мача на 14 юни. Паралелно с това, разбира се, се опитвам да си намеря отбор. На тази възраст обаче е трудно. Знаете, на 36 години съм вече, а конкуренцията е много голяма. Желанието ми обаче го има”, каза още рекордьорът по голове с националната фланелка на България.

“Хубаво е, когато общувам с млади хора и тук, и във фондацията. Наградата, която получих, показва, че това, което правя, се забелязва. Рано е да се правят конкретни определения и сравнения. Не бива и да се обременяват момчетата. Юношите до 19 години постигнаха голям успех и сега отиват на сцена, на която могат да бъдат забелязани от големи отбори, където да разкрият пълния си потенциал”, сподели Бербо.