Димитър Бербатов ще излезе навръх рождения си ден срещу добре познат отбор. На 30 януари Фулъм приема Уест Хям в мач от Висшата лига, а двубоят е от изключително значение и за двата лондонски тима. При поражение загубилият отбор ще се доближи до опасната зона на изпадащите.
 
Дебютът на Бербатов за Фулъм бе именно срещу Уест Хям в началото на сезона. Тогава Митко влезе като резерва при 3:0 за “чуковете”, а в крайна сметка резултатът остана непроменен.
 
Статистиката обаче показва, че на Бербо му върви срещу Уест Хям. Особено когато носеше екипа на Тотнъм. На 4 март 2007 година “шпорите” спечелиха драматично с 4:3 като гости на “чуковете”, а Митко се отчете с гол. Точно след година – на 9 март Тотнъм спечели у дома още по-убедително – с 4:0, а два от головете бяха дело на Бербатов.
 
Добрите изяви на Димитър продължиха и с екипа на Манчестър Юнайтед. На 29 октомври 2008 година “червените дяволи” победиха Уест Хям с 2:0 след два гола на Кристиано Роналдо. Бербо не вкара, но влезе в историята с уникалния си финт срещу уелския защитник Джеймс Колинс, след което последва голов пас към португалеца. Любопитното е, че сега Бербо пак ще се изправи срещу Колинс.
 
На 28 август 2010 той вкара на Уест Хям при победата на Юнайтед с 3:0, с което затвърди доброто си представяне срещу тима от “Ъптън Парк”.