Димитър Бербатов е направил уникален подарък на половинката си Елена. Източници на „ШОУ” разкриха, че той е подарил на любимата си пръстен на стойност от цели 100 000 долара! Бижуто е изработено от индийско злато и не е никак голямо. Но заради златото и миниатюрния диамант, вграден  в него, цената му е толкова огромна. Подаръкът е купен от Индия, където Бербо играе за местния Керала Бластърс.

Той е сюрпризирал любимата си, която обаче не искала да тръби за приказния дар.  Елена даже не разкрила пред всичките си приятелки какво чудо на чудесата е получила и твърдяла, че ще поставя пръстена на ръката си само в специални случаи.
„Тя е категорична - няма да го носи постоянно. Това си е истинско бижу”, отсичат нейни аверки пред „ШОУ”.

Дали това не е доказателство, че Бербатов и Елена наистина планират да се оженят? Преди  няколко дни агенция  БЛИЦ разпространи новината, че двамата ще сключат брак тайно и в много тесен кръг през лятото или най-късно наесен. Въпреки че имат две прекрасни дъщери, най-популярният благоевградчанин в света и софиянката, която е с три години по-голяма от него, живеят над 10 години на семейни начала.


„Никой не знае дали пръстенът е сватбеният подарък на Митко. Можем само да гадаем, защото те пазят всичко в дълбока тайна. Елена хич не обича да се появява в публичното пространство. Бяга от медиите като дявол от тамян. Тя накара още преди години Бербо да спре с изявите си пред вестници, сайтове и телевизии. И го помоли да бъде по-спокоен и по-тих, защото медиите дебнат всяко негово движение. Елена мрази светкавиците, камерите и шумотевиците. Просто е такава жена – скромна и без какъвто и да е силикон по тялото си”, добавят запознати.
Бербатов също не искал да думка барабана за пръстена, отсичат приятелите му.

„Даже сега ще се разсърди, като разбере, че новината е излязла на бял свят. И ще се чуди кой е издал информацията. Нищо чудно и да отрече за подаръка, който струва 100 000 долара”, казват още от обкръжението на седемкратния победител в анкетата „Футболист на България”, който май е на път да си тръгне преждевременно от Индия. Така поне пишат местните медии...

Вестник „ШОУ” добавя, че не е изключено още през месец март Бербатов да обяви край на дългата си и изпълнена с много победи и триумфи кариера.

Иначе Индия  е най-големият пазар на златни бижута в света, като през 2015 г. са продадени зашеметяващите 746 тона злато. 50% от златните бижута се купуват за сватби.

Индийската култура и митология е дълбоко свързана с най-скъпия метал. Традициите на майсторство и умения са пример за несравнимите златни бижута, произведени в страната, като голям брой от тях все още се изработват ръчно. Всеки регион има собствени символи и дизайни, които са интерпретирани в злато с изключително висок карат.