Димитър Бербатов гостува на Кеворк Кеворкян в най-популярната телевизионна рубрика “Събеседник по желание” миналата неделя. Изключителният водещ обаче спести доста пиперливи теми, свързани с футболната звезда. Така наречените кеворкиращи въпроси, каращи стоящите срещу Кеворк люде да изтръпнат, бяха спестени. Защо? Вестник “ШОУ” успя да се добере до верния отговор.
 
Ден преди срещата им в ефир в неделя двамата са се видели на предварителен разговор. Още при пристигането си Бербатов е поставил ултиматум пред Кеворкян: “Категорично не искам да ме питаш за няколко неща – за брат ми Асен (б.р. – който наскоро бе спипан да превозва 20 грама кокаин в колата на жена си), за второто дете, което очаквам всеки момент да се роди, за бунта ми в националния отбор!”
 
Бербатов бил категоричен, че в противен случай няма да стъпи в студиото на “Нова телевизия”. Хитрият Кеворкян предпочел този път да изневери на стила си, но да има Бербо до себе си пред своята широка и многобройна аудитория. Така, след като сделката била сключена, Митко се появи в “Събеседник по желание”. Разговорът протече лежерно, на моменти повече от скучно, като Митко говореше по банални и познати теми.
 
На другия ден, понеделник, той и съпругата му Елена отпразнуваха на скромно парти в София третия рожден ден на дъщеричката им Деа. Тя шокирала всички, когато я попитали кой е най-хубавият подарък, който получи: “Бебе, бебе, ще имам бебе и ще бъда кака!”, отговорила сладураната, чиято майка трябва съвсем скоро да дари Бербатов с втора рожба – отново момиченце.