Димитър Бербатов най-накрая стартира нов проект, който бе анонсирал още от лятото, а само преди няколко дни обеща, че в най-скоро време ще го реализира. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Тотнъм пусна видео в социалната мрежа „Инстаграм“ и разкри, че има вече своя собствена марка за облекло. Инициалите на бранда са „Д9Б“ и стоки от нея вече могат да се закупят от официалния сайт на бившия национал.

„Проектът, за който ви говорих вече е факт. Официално стартирам своя собствена марка. В моя уебсайт може да видите какво съм приготвил за вас. Може би повечето от вас знаят, че умея да рисувам и си казах защо да не се пробвам. Лимитираните стоки  ще бъдат достъпни за закупуване, когато аз реша, че моментът е правилен“, споделя Бербатов във видеото.

Изненадите не спират дотук. Към всеки закупен лимитиран продукт на Бербо ще има специално послание лично от него.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Този проект е плод на моята потребност да се изявявам творчески. Рисувах и докато бях на терена и радвах феновете с нещата, които правех там! Но вече искам да споделям с тях и своето увлечение с молива. Да им подарявам част от вдъхновението си чрез бранда Д9Б. Всичко, което съм си представял вече е факт – висококачествени продукти! Независимо къде сте - играете с децата си, пътувате със семейството си, излизате с приятели, спортувате, моите артикули могат да са с вас във всеки един от тези моменти. А чрез тях, там ще бъда и аз. Защото дизайнът е изцяло мой – от първата щриха до посланието. А автентичността и оригиналността са гарантирани по един мнооого специален начин. Като артист аз не мога да се повтарям – всички мои творения ще виждате в крайно лимитирани серии и ще имат почти колекционерска стойност. Ако нещо ви хареса – не му мислете, защото когато свърши, най-вероятно няма да бъде произведено отново. Аз вече ще съм на вълна нова бутикова колекция и ще рисувам за вас новите си идеи. Кога ще видите и тях? Когато – тогава. Това не е просто бизнес, това е и емоция - моят нов начин да общувам с хората, които ме харесват!“, разказва Бербатов за проекта си.