Димитър Бербатов най-вероятно ще получи почивка в преиграването на Фулъм срещу Блекпул за ФА Къп във вторник. Мениджърът Мартин Йол заяви, че силно желае тимът му да продължи напред в турнира, но призна, че играчи като Бербатов, които са на терена във всеки мач, имат нужда от почивка. Бербо беше титуляр в последните 16 мача на "котиджърс", но сякаш и у него се натрупа умора, което накара холандският специалист да му позволи да отдъхне.

„Трябва да вземем важно решение. Да пуснем различен състав срещу Блекпул или пак да играем с титулярна единайсеторка. За нас си остава много важно да продължим напред за ФА Къп. Опитвам се да пускам винаги най-добрите си играчи, но по всяка вероятност ще ни се наложи да променим състава за мача утре, за да дадем почивка на играчи като Бербатов”, коментира Йол преди преиграването.

В първия мач на „Крейвън Котидж” Фулъм и Блекпул направиха 1:1.

Ако Бербо и компания спечелят преиграването, а в същото време Манчестър Юнайтед елиминира Уест Хям, Митко може да се завърне на "Олд Трафорд" за първи път, след като напусна "Театъра на мечтите".

Махамаду Диара и Керим Фрай със сигурност пропускат сблъсъка утре с Блекпул заради различни контузии, докато Стивън Сидуел е под въпрос, тъй като е измъчван от разтежение.