Димитър Бербатов публикува в социалната мрежа любопитно видео клипче, заснето в Бентлито му. Кадрите са преди мача на любимия му бивш отбор Манчестър Юнайтед срещу Челси от 1/8-финалите за ФА Къп, който "червените дяволи" спечелиха с 2:0. 

Бербатов първоначално анонсира предстоящия интригуващ двубой, слагайки червения си колан, и казвайки, че подкрепата на феновете трябва да е в полза на Манчестър Юнайтед. След това променя звученето на гласа си и имитира легендарния Марлон Брандо от любимия му филм "Кръстникът".  

Бившият голмайстор на Юнайтед плаши, че всеки, който си позволи да изрази пристрастия към Челси ще му донесат неприятности. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Виждате ли цвета? (б.р. - на колана) Разбира се, Напред, Юнайтед!". Сега, кажете ми кой ще победи? Но бъдете убедени, че трябва да подкрепите Юнайтед. Защото, ако кажете Челси - ще ви намеря, ще дойда у вас и ще ви направя предложение, което не можете да откажете! Разбрахте ли? Приятно гледане", са точните думи на Бербо, който за пореден път се превъплъти в ролята на Кръстника.

Българинът се е изписал към кадъра като Дон Бербатоне, а изпълнението му беше качено и в популярната страница "Sportbible" в "Инстаграм". Изпълнението на Бербатов се радва на огромна гледаемост и вече е харесано от половин милион човека.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimitar Berbatov is such a legend. He’s up for it tonight! ????????

A post shared by SPORTbible (@sportbible) on