Българската футболна звезда на Висшата лига Димитър Бербатов е поел отговорността да отдалечи брат си от наркотиците. Английското “Дейли Стар” твърди, че нападателят на Фулъм ще настани брат си Асен в лондонска клиника за лечение от пристрастеност към дрогата.
 
28-годишният Асен Бербатов наскоро беше арестуван, след като в колата му беше намерено сериозно количество кокаин. Ако бъде признат за виновен на делото догодина, малкият брат на бившия национал е заплашен от 6 години затвор.
 
“Дими и преди е плащал задълженията на Асен и вече е уморен от неговите изпълнения. Въпреки това той иска да помогне на брат си”, заяви семеен приятел на Бербатов пред изданието.

БЛИЦ припомня, че Бербатов пристигна тайно в България след екшъна с Асен, за да ходатайства за измъкването му от съда. Силно афектираният Димитър тогава бе обявил пред родителите си, че му е дошло до гуша от издънките на брат му и е на път да се откаже от него. Впоследствие Митко отрече това си твърдение на своята страница във "Фейсбук".

1.12.jpg