Рекордьорът по мачове за националния ни отбор Димитър Бербатов е част от делегация на Манчестър Юнайтед в Пекин. 38-годишният българин беше на среща с китайски фенове на „червените дяволи“ и за презентирането на специален център на английския клуб в столицата на най-многолюдната държава.

На събитието бившият български национал коментира и настоящия отбор на Манчестър Юнайтед и даде съвет на един от нападателите на английския гранд. Бербо подчерта, че Юнайтед няма нужда от нови играчи в офанзивен план.

"Нападателите на Манчестър Юнайтед са много добри и на мен ми харесват. Искам да отлича Антони Марсиал, защото с него съм играл в Монако и знам колко е добър. Може да стане дори по-добър, но ако е подложен на правилния тренировъчен режим, има правилното поведение и получава правилните наставления от Солскяер. Ролята на мениджъра е много важна", обяви Бербатов.

"Оле беше един от най-великите нападатели на своето време и Марсиал може лесно да отиде при него и да го помоли за съвет как да бележи повече, как да се движи, как да заобикаля защитата. Честно казано, не мисля, че отборът има нужда от нови нападатели", допълни българинът.