Футболната звезда Димитър Бербатов спази обещанието си да победи отбора на автомобилния шампион Ник Левентис, но успехът съвсем не дойде лесно. Крайният резултат в мача бе 5:4 за тима на голмайстора на националния отбор и Висшата лига на Англия, а през цялото време разликата в резултата бе не повече от гол.

Както обикновено на малък терен, Бербатов игра в защита и успя да се разпише при едно от редките си излизания пред противниковата врата. Голмайстор на „червените“ стана Александър Томаш с 4 от попаденията, Владимир Манчев от тима на Левентис върна два, по един отбелязаха Христо Янев и Костадин Крантев. Лъчо от СкандаУ се отличи с няколко добри спасявания, а Левентис, Люис Хамилтън и Адриен Тамбей показаха познатата от скоростните писти класа и на футболния терен.

Резултатният двубой бе аплодиран от над 1000 деца и родители, които впоследствие се забавляваха на близо 30 различни спорта. Логично, след атрактивния мач, най-много деца се включиха във футболните тренировки, сериозен интерес имаше и към тениса на корт, ръгбито и бойните спортве. Модерният петобой предизвика хлапетата с фехтовка и спортна срелба, наред с това фехтовачите имаха отделен щанд, а децата пробваха „с усмивка“ шахмат, картинг, лакрос, катерене, гимнастика и още много дисциплини.
Благодарение на партньорите от Sport Vision, Хиполенд, Банкя, Рафи и GoTo Diamonds за всички деца имаше подаръци и изненади, а след мача бяха раздадени хиляди автографи не само от спортните звезди, но и от любимците на младежите СкандаУ, Скилър, Дули и Кукушев, Павел Колев и Ицака. Естествено, най-голям беше интересът към Димитър Бербатов и Ник Левентис, които след мача демонстративно размениха фланелки и обещаха това да не е последната им среща.