Димитър Бербатов хвърли в шок половинката си Елена, която е от няколко месеца в София. Навръх 14 февруари Бербо тайно се прибрал от Лондон в родината си и позвънил на вратата на апартамента им на столичния булевард “Бъкстон", научи БЛИЦ.
 
Когато Елена отворила, направо ахнала, виждайки насреща своя любим, държащ огромен букет от рози. Появата на Митко била огромен сюрприз за жената на сърцето му.
 
Според предварителните планове Бербатов изобщо не е трябвало да се прибира, а да продължи тренировките си във Фулъм. Заради паузата във Висшата лига обаче Бербо си изпросил от мениджъра си Мартин Йол цели четири дни почивка. Холандецът първоначално се възпротивил, но в крайна сметка дал съгласието си. Така Митко остана при семейството си от 14 февруари (четвъртък) до днес – неделя.
 
Той обаче не е носил само огромен букет с рози. По случай деня на влюбените - Свети Валентин, Бербатов подарил на Елена красиво колие, струващо няколко хиляди британски лири.
 
34-годишната жена буквално онемяла, тъй като изобщо не очаквала появата на мъжа си точно в този ден. А страхотният подарък съвсем подкосил коленете й.
 
“Трябва да се изненадваме, за да запазим за дълго любовта”, философствал Бербатов.
 
БЛИЦ припомня, че след като роди втората си дъщеря Елия на 19 ноември, Елена остана в София. Оттогава тя не е пътувала за Лондон. Въпреки че новата къща на Бербатови вече е напълно построена и готова за обитаване, половинката на Митко живее в апартамента на бул. “Бъкстон” заедно с двете си дъщери. Очаква се семейството да се пресели в новия си дом в края на месец май, когато сезонът в Англия ще е приключил.
 
Съвсем скоро обаче Елена също потегля за британската столица. Най-вероятно още следващия петък, 22 февруари, тя, Дея и Елия ще отлетят за Лондон, като не е изключено за по-комфортното им пътуване Бербатов да осигури чартърен полет.
 
“Митко иска трите му дами да бъдат до него, тъй като умира от скука в Лондон. Елия вече може да пътува и съвсем скоро всички ще бъдат заедно”, коментират близки до Бербатов.