Българската футболна звезда Димитър Бербатов посъветва мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо да гласува повече доверие на нападателя Маркъс Рашфорд. 

"Не се изненадвам, че Реал (Мадрид) иска Маркъс Рашфорд. Мисля, че Жозе Моуриньо трябва да се замисли и да му дава повече време за игра. Виждаме, че той расте и е много добър футболист. Ако не е щастлив от времето, което му се дава на терена, е нормално да помисли за други опции за бъдещето си", споделя Бербатов пред английски медии.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Той коментира и друг играч, който е свързван с европейския клубен шампион - Кристиан Ериксен от Тотнъм. 

"Тотнъм трябва да направи всичко възможно и то много бързо, за да подпише нов договор с Ериксен. Той вече е обект на интерес от страна на Реал. Това е футболист, който има въображение, техника и визия, а и може да бележи от дистанция. С Хари Кейн и Деле Али образуват "триъгълника на опасността" според мен. И Тотнъм трябва да го задържи.

Когато те иска клуб като Реал, тогава умът ти се замъглява. Започваш да обмисляш веднага този вариант. Но Тотнъм и Юнайтед трябва да действат веднага", категоричен е Бербо по адрес на бившите си отбори в Англия.
АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019