Бившият голмайстор на Тотнъм Димитър Бербатов е страшно впечатлен от новия стадион на английския клуб. Българинът, който носи екипа на "шпорите" в периода 2006-2008 година, имаше удоволствието да играе на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в приятелски мач на легендите на лондончани срещу Интер. 

"Имах късмета да играя за легендите на Тотнъм миналия уикенд и мога да ви кажа едно - този стадион е произведение на изкуството. Наистина, той е един от най-добрите в Европа. Говорейки от гледната точка на футболистите, всичко е перфектно. Помислено е за всеки малък детайл, за всичко, от което играчите може да се нуждаят преди или след мач", изрази възхищението си Бербатов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"За мен бе удоволствие да играя в новия дом на Тотнъм. Казах на Даниел Леви (б.р. - собственикът на клуба), че единственият минус е, че този стадион не съществуваше, когато аз играех за Тотнъм. Старият "Уайт Харт Лейн" си имаше своя чар и също беше хубав, но времената се менят. Сега беше правилният момент за нов стадион и той е страхотен. Клубът има и отлична тренировъчна база и това е голямо предимство пред много други отбори. За Тотнъм остава само да спечели трофеи, но и това ще стане, сигурен съм", добави българинът. 

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019


*Снимки: Getty Images/Guliver