Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Димитър Бербатов участва в благотворителен мач днес на терените на Минногеоложкия университет в София. По-рано през деня папараци от Турция разпространиха снимки и видео на Бербатов и половинката му Елена от летището в Истанбул. Чаровната майка на детето на Митко беше настанена в медицинска количка и качена в микробус, след което е получила лекарска помощ в клиника. Двамата се връщали от Дубай през Истанбул за София. След края на днешния шоу мач Бербатов не пожела да коментира състоянието й.

На въпрос: “Днес в Турция се появиха снимки на твоята половинка Елена”, Бербатов отговори: “Друг въпрос”. “Всичко наред ли е с нея”, отговорът на Митко, който забърза изтеглянето си от журналистите, беше: “Да, всичко е о`кей”.

Бербатов коментира победата на Холандия с 2:1: “Гледах мача, много хубав мач за нашите момчета. Голямо браво, победа срещу отбор като Холания. За мен играч на мача е Манолев, който беше неотразим.” Като допълнение на въпрос, кога ще се върне в националния тим, Митко каза: “Трябвам ли им на някои. Момчетата си играха перфектно, второто полувреме. Биха си заслужено с 2:1. Знаеш ли, понякога е обратното, може да пречиш. Нека видя къде ще продължа кариерата си, тогава ще видим какво ще стане.”

“Засега нямам работа във Франция. Не е вярно, че си търся къща. Всеки си пише, каквото си иска. Не съм бил във Франция, тук съм си, дойдох си от почивка. Няма такова нещо, вкарвате ми думи в устата. Чета подобни неща във вестниците и медиите. Не съм казал подобно нещо", заяви Бербатов за слуховете, че има желание да премине в ПСЖ.

Нападателят сподели, че не знае какво би му липсвало от Манчестър: “Ще ми липсва...Засега не съм си тръгнал и не мога да отговоря. Ако няма нищо, трябва да се върна, защото все пак имам договор. Аз съм мъж, отидох говорих на четири очи няколко пъти с треньора, но когато няма резултат, няма смисъл да оставам. Ще ми липсва това, че стигнах най-високото ниво с най-добрите футболисти".

“Днес стана забавление, опитваме да събираме пари за децата от фондацията, много хора помагат. Тези момчета и момичета, наши известни личности, се отзоваха, благодаря им. По този начин се забавлявахме. Ще има още такива мачове, през цялата седмица. Определихме отбори, ще отидем и ще поритаме през седмицата. По този начин децата ще бъдат подмомогнати. Да се надяваме от утре, че ще има повече слънце”, завърши Бербатов./БЛИЦ