Димитър Бербатов се обърна лично към Стилиян Петров след благотворителния мач между легендите на България и тези на Астън Вила в София, в който Митко се отчете с 2 гола за победата на "Лъвовете" с 4:2. Нападателят на Фулъм призова бившия капитан на националния отбор да продължава да се доказва като истински борец.

"Урокът от днес е, че трябва да се подкрепяме. Днешният ден се превърна в един добър празник. Радвам се, че се събраха доста бивши и настоящи играчи и доста хора. Нека продължаваме да се подкрепяме в тези тежки времена. Винаги е добре да чувстваш подкрепа от близки, познати и непознати", коментира Бербатов от терена на "Васил Левски" пред камерата на БНТ.

"Надявам се, да си се забавлявал. Знаеш, че те подкрепяме. Най-важното е, че ти си един борец и продължаваш да го доказваш и да го правиш“, се обърна Бербатов към Стенли.

"Получи се много добре. За мен беше привилегия да играя с тези футболисти. Хубаво е да се събираме по-често по други, по-весели и хубави поводи. При такива футболисти и такава класа, хем хората ще се забавляват, хем ние", каза още Митко.