Голмайстор №1 в историята на българския национален отбор Димитър Бербатов продължава да радва почитателите си във "Фейсбук", където на официалната си страница има близо 1,2 милиона поддръжници.

Тази нощ Митко публикува свои снимки с екипа на "трикольорите", на които е рамо до рамо със Стилиян Петров и Мартин Петров. Под една от тях нападателят на Манчестър Юнайтед написа: "Обичах да играя с тези двама футболисти - С и М".

На всички е пределно ясно, че Митко визира Стенли и Марто. Факт е, че той говори в минало време и изпитва носталгия към времето, когато беше част от националния тим. Остава открит въпросът дали Бербо ще промени решението си и ще се върне в състава, който вече е воден от Любослав Пенев.

Бербо още веднъж изказа и подкрепата си към Стан в битката му с левкемията. Играчът на "червените дяволи" добави на официалната си страница във "Фейсбук" снимка със своя бивш съотборник, а текстът под нея е следният: "Знам, че всички мислят по същия начин, но все пак и аз ще го напиша: Никога няма да бъдеш сам".

БЛИЦ припомня, че днес точно в 19:19 часа в сектор "В" на Националния стадион “Васил Левски” ще се проведе мероприятие в подкрепа на Стенли. Самата идея-призив гласи следното: “Да се съберем колкото може повече хора с еднакви фланелки (примерно само с номер 19 на лицето и гърба). И на 19 април в 19 часа и 19 минути да покажем масова подкрепа към Стилиян Петров от България, показвайки на света, че сме хубави хора.”

Снимките, които Бербо публикува във "Фейсбук":

3_18.jpg

4_1.jpg

5_4.jpg