Българският нападател на ПАОК Димитър Бербатов коментира представянето си при равенството 3:3 в солунското дерби с Ираклис, в което вкара гол и пропусна дузпа. Бербо сбърка от бялата точка в края на мача, а почти веднага след това Ираклис изравни. Българинът сподели, че „черно-белите“ са изпуснали победата заради липса на късмет.

"Бяхме преследвани от малшанс. Мисля, че имаше фаул срещу нашия вратар при изравнителния гол на Ираклис. Жалко е, че не запазихме резултата. Заслужавахме да победим, но равенството е по-добре от нищо. Отборът ни е млад и тепърва ще трупа опит“, заяви Бербатов.

"Казах на момчетата, че във футбола се случват такива неща. Все пак, предстоят ни още много мачове. Няма причина да униваме, нищо фатално не е станало. Освен това играхме добре", продължи българският нападател.

"Когато си на години, не е странно да се върнеш по-назад в схемата на отбора и да помагаш в изграждането на атаките, тъй като имаш поглед върху играта и повече опит. Това и направих днес", добави нападателят на ПАОК.

ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ГЪРЦИЯ