Димитър Бербатов ще има труден съперник на терена още преди да започне предсезонната подготовка с Фулъм. В петък в Бургас отбор на звездата и негови приятели ще имат шоумач със сборен тим, предвождан от Джибрил Сисе. Двубоят ще се играе на "Каменица Арена" от 18:00 часа.

Европейският шампион с Ливърпул ще бъде част от „Отбора на сърцето“, в който сърцато ще играят български артисти и музиканти като Лео, Спенс, Орлин Павлов и други.

Мачът има благотворителна цел, като всички средства ще се предоставят на „Фондацията на Бербатов“.

Невероятното шоу е част от турнето на Джибрил Сисе в България. За три дни той ще участва във футболно и музикално предизвикатеслтво и ще се срещне с хиляди футболни и музикални фенове.

В събота той ще се изяви и в амплоато си на DJ на най-горещия крайбрежен спот – бар Vista Mare, в местността Отманли, на 10 км от Бургас.

Джибрил Сисе, лондонският DJ Kyu и българската звезда DJ Дончо ще взривят музикалната сцена и ще направят горещо плажно парти.

31-годишният франзуцин е една от най-колоритните личности във футбола. През 2005-а той вдигна трофея в Шампионската лига с Ливърпул в епичния финал срещу Милан (3:3 и успех с дузпи). Сисе вкара един от наказателните удари, дали победата на "мърсисайдци". Играл е още за Оксер, Марсилия, Съндърланд, Лацио и др. Отбелязал е над 200 гола в официални мачове.

През миналата година Джибрил успява да съчетае участие в английската Висша лига с DJ участия в европейски нощни клубове. Неговите голове се редуват с музикални сетове от пултовете на едни от най-известните музикални клубове и частни партита в Лондон, Маями, Сен Тропе, Париж и Атина, а сега и в България.

djibril.jpg