Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов остана доволен след първата контрола на тима през лятото. “Червените дяволи” победиха с 3:1 Селтик в Торонто, а Митко се отчете с гол и две асистенции.

“Беше ми много приятно да играя тук. Започнахме чудесно контролите. Селтик е много добър отбор, който се представи силно. Все пак това е първи мач от предсезонната подготовка, имаме какво още да оправяме в играта си. До началото на сезона имаме още много контроли, така че съм убеден, че ще сме напълно подготвени”, коментира българинът.

“Много е вълнуващо, когато се върнеш в клуба си след лятната почивка - отиваш в нови страни, запознаваш се с нови хора, играеш с различни отбори. Какво да кажа за новия екип - екип като всеки друг. Фланелката не може да играе, футболистите го правят. Най-важното от нея е емблемата - заради нея знаеш какво трябва да правиш, когато излезеш на терена. Не мога да коментирам представянето на съотборниците ми, това не е моя работа. Трябва да питате мениджъра. Целта ми за новия сезон е да вкарвам повече голове и се надявам да успея", завърши Бербатов./БЛИЦ