Нова порция от трансферните слухове за бъдещето на Димитър Бербатов видяха бял свят. Следващият кандидат за услугите му може да се превърне Лос Анджелис Галакси. Основният нападател на американския отбор Роби Кийн се нуждае от партньор. А те се познават отлично.

Двамата оформиха зашеметяващ тандем в престоя им в Тотнъм. През 2008 година обаче единият пое към Ливърпул, а другият към Манчестър Юнайтед.

"С Бербатов имахме отлично разбирателство. Стилът му на игра е сходен с този на Лендеън Донован. Всички знаят, че Дими обича да играе с топката, да организира играта и да атакува от дълбочина. Аз също съм привърженик на този тип игра", обясни Кийн.

Изненадващо за много хора Бербатов премина през януари от Фулъм в Монако. И освен силните си игри вече има и гол на сметката си, макар за Купата на Франция. Представянето му веднага засили спекулациите, според които 33-годишният голмайстор е силно желан от Интер. А сега и от ЛА Галакси, ако можем да се доверим на информацията. През лятото Бербатов ще стане свободен агент при положение, че не преподпише с клуба от Кралството.