Димитър Бербатов и Черната Златка не са имали никаква връзка, камо ли сексуална. Това заявиха пред БЛИЦ приближени на нападателя на Фулъм. През лятото из някои медии плъзна слухът, че двамата са прекарали незабравими нощи в апартамента на футболиста в Слънчев бряг.
 
Ето какво разкриха нашите източници:
 
“След като Златка вече не движеше с Багата, се ориентира към Бербатов. Те се познават от по-рано, но през лятото тя не спря да прави опити да се усамоти с него. Наистина цъфна на морето, където Митко отмаряше. Но изобщо не е имала нито сексуална, нито каквато и да е било връзка с Бербо. Златка се скъса да му праща смс-и. Някои бяха повече от еротични. Настояваше поне за френска любов, но Бербатов я отряза. Пълни измишльотини са тези “новини”, че двамата са правили секс. Та Митко държи много на Елена, а на всичко отгоре в този период вече се знаеше, че тя е бременна. Бербатов да не е луд да изневерява на жена си точно тогава. Напъните и продължиха няколко пъти, но Бербатов винаги й обръщаше гръб, докато накрая просто спря да се занимава с нея.”
 
БЛИЦ припомня, че бившият нападател на националния отбор очаква всеки момент да стане за втори път баща. Елена ще роди в столичната клиника “Свети Лазар”, където на 15 октомври 2009 година на бял свят се роди първата дъщеричка на Бербатови – Деа.