Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Димитър  Бербатов най-после сбъдна една от мечтите на половинката си, научи БЛИЦ от достоверни източници. От край време Елена мрънкала, че иска да заминат някъде само двамата, да се отделят от ежедневието и да си прекарат подобаващо. И то не къде да е, а на някое тузарско място. 

От няколко дни двамата са в Монако, където Бербо игра преди време в едноименния футболен отбор.

Те били в компанията на едни от най-богатите европейци, с двама от които Митко се запознал при престоя си в „монегаските”.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 
Бербо и Елена се ширят в лукс, като той сбъднал и една друга мечта на жената, дарила го с две дъщери – да се повозят на яхта.

"Тя е доволна. Митко най-после я заведе там, където искаше. При периода му в Монако Елена много и хареса всичко - климат, обстановка, храна, хора. И все мечтаеше да отидат пак на същото място. Или на подобно. Канеха се миналото лято, но го отложиха. После, след като той се върна от Индия, пак планираха да пътуват за Монако, но отново не се получи. Е, сега вече са там", коментират запознати.

Според нашите информатори 37-годищният ветеран щял да съчетае приятното с полезното. С две думи – да говори на място и за евентуален трансфер отново във Франция. Имало и вероятност в Княжеството нападателят да се види и с представители на футболни клубове от Арабския свят и Щатите.

Припомняме, че ако до месец-два не си намери отбор, Бербатов ще сложи край на кариерата си.