Половинката на Димитър Бербатов – Елена Щилянова, е претърпяла пътнотранспортно произшествие, съобщиха достоверни източници на БЛИЦ от КАТ. Във вторник брюнетката е ударила луксозното черно порше, подарено и от именития футболист. Белята е станала на столичен булевард.

„Джипът не е пострадал много, но си има доста работа по възстановяването на щетите. Елена беше видимо притеснена и над 10 минути говори по телефона с Бербатов”, издадоха нашите информатори.

Според тях Митко доста се е ядосал на голямата си любов, тъй като тя не за първи път се дъни зад волана. За щастие другите й негативни изяви не са свързани с каквито и да е било катастрофи.

„Елена по принцип кара малко бързичко и не спазва много, много правилата за движение. Тя има минимум 6-7 акта за превишена скорост, съставени от служители на КАТ. Поне три пъти е била засичана от камери, а в останалите случаи е била спирана от патрулки. С две думи – превърнала се е в "любимка" на ченгетата. Джипът може да не е много ударен, но за Бербатов това е голяма беля, тъй като той е почитател на всичките си автомобили и се опитва да ги пази като зениците на очите си. Ядосва се и при най-малката драскотинка”, добавиха източниците на БЛИЦ.