Димитър Бербатов бе посрещнат като древногръцки бог в Солун. Хиляди се изсипаха на стадион „Тумба”, за да видят най-солидното попълнение в историята на ПАОК. Митко бе приклещен още на българско-гръцката граница, където най-нетърпеливите фенове го очакваха.
 
„ШОУ” обаче разбра, че един човек никак не е останал доволен от трансфера. Става въпрос за половинката на Бербо – Елена. Тя не искала и да чуе за преминаване в гръцки отбор и до последно се надявала, че мъжът й ще заиграе в Англия. Всъщност, точно така стояха нещата миналата седмица. Бербатов и мениджърът му Емил Данчев тръгнаха за Острова, за да осъществят уж сигурния трансфер в „Астън Вила”.  Ама накрая вместо при англичани, Митко акостира при гърци.
 
Като разбрала какво се е случило, Елена се разсърдила. Митковата половинка обаче не била от онези жени, които редовно вдигат скандали на мъжете си. Първо, защото е сдържана по характер, и второ, защото не тя, а мъжът и осигурява парите в къщата. Макар че не тропала с крак и не крещяла, Бербатов винаги се съобразявал с нейното мнение. Този път обаче Димитър не се вслушал в любимата си и избрал да играе в Гърция.
 
„Елена прие много тежко новината, защото обича Англия и най-вече Лондон и втория по големина град Бирмингам”, коментират приближени до половинката на футболиста.
 
Сега, твърдят запознати, Бербо ще трябва пък да успее да успокои Елена. Тя била категорична, че за нищо на света няма да отиде и да живее в Солун. Наричала града „село” и твърдяла, че там депресията още повече щяла да я притисне. Гърците решили да настанят временно Митко в хотел – само за десетина дни, след което да му дадат луксозно жилище, тъй като предполагали, че цялото му семейство ще пристигне в Солун.
 
Поне засега обаче това няма как да се случи. Елена щяла да отскача дотам, но не и да се преселва за една година, за какъвто период е договорът на Бербатов с ПАОК.  
 
„ШОУ” научи, че половинката на Бербатов вече е записала голямата си дъщеря Дея на частно училище в София.
ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ – В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА „ШОУ”