Привърженик на ПАОК е решил да напише писмо до Димитър Бербатов. Фенът иска да успокои българския нападател, който изживява трудни моменти в Гърция. Както е известно, звездата на гръцкия отбор стана обект на коментари след последния мач на тима от Лига Европа с Габала (0:0).

Бербатов демонстрира "лютия" си нрав, след като треньорът на тима Игор Тудор реши да го смени в 71-ата минута на двубоя. Българинът не бе съгласен с решението на наставника си и не скри разочарованието си от този факт. След като бе изваден от игра, той напусна ядосан стадиона на ПАОК още преди края на мача. Това не остана незабелязано от гръцките медии, които не скриха недоумението си от постъпката на бившия "червен дявол".

Ето какво каза фенът пред местните журналисти:

"Смятам да пиша до Бербатов, защото така той вреди не само на себе си и отбора. Ако продължава, Бербатов ще разлюти и феновете. Трябва да се успокои", обясни запалянкото пред гръцки медии.

"Много от ултрасите ще се настроят срещу него. Още повече, че ПАОК спечели 3:1 като гост на "Калони" в първенството без него. Като се върне от България, ще му пиша писмо. Дано ме разбере", закани се привърженикът.