Юлиана Плевнелиева. Коя е тя и какво знаем за нея? Информациите за новата първа дама на България са изключително оскъдни. Новоизбраният президент Росен Плевнелиев не обича да надига завесата на личния си живот. Съпругата му – също.
 
БЛИЦ обаче научи любопитни подробности, които се преплитат с футбола. Наши източници разкриха, че 36-годишната Юлиана е голяма почитателка на Димитър Бербатов. Тя харесвала Митко не само като футболист, а и като външност. Но нищо повече.
 
Общото между тях е Манчестър Юнайтед. Както е известно, нападателят носи екипа на английския гранд от есента на 2008 година, а половинката на новия държавен глава е почитателка на “червените дяволи” още отпреди това.
 
“Юлиана се захласна по Юнайтед през май 1999 година, когато бе финалът на Шампионската лига с Байерн. Всички помните как за две минути Манчестър обърна развоя на мача и спечели титлата. Оттогава Юлиана стиска палци за английския тим, интересът й към отбора се засили многократно, след като Бербатов премина на “Олд Трафорд”, съобщиха наши източници.
 
БЛИЦ разкри, че Юлиана има профил във фейсбук, където се подвизава под името Юлиана Маняна.  Под това наименование госпожа Плевнелиева членува виртуално във фенклуба на “червените дяволи”. Защо е избрала Юлиана Маняна и коя е тя? Маняна е млада певица, изпълняваща традиционна испанска музика. Новата първа дама на България харесвала салсата и латино ритмите.