Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов Се ужасява при мисълта, че Манчестър Сити или Ливърпул ще станат шампиони на Англия. "Червените дяволи" записаха 10 мача без загуба откакто Оле Гунар Солскяер застана начело на тима, но са далеч от битката за титлата. "Шпорите" пък изостават с 5 точки от върха.

"Шампионска титла за Ливърпул или Сити е кошмарен сценарий за всички фенове на Юнайтед и аз определено не мога да избера кой от двата отбора предпочитам да спечели", каза Бербатов пред английските медии.

"Който и да бъде, ще бъде неприятно за феновете на Манчестър Юнайтед, така че това ще е още един сезон, в който подкрепям Тотнъм в битката за титлата. Но реалността е, че и Сити, и Ливърпул играят прекрасен футбол и това трябва да се уважава. До този момент през сезона има два отбора, които заслужават да спечелят първенството", продължи българският нападател.

"Няколко късни гола оставиха Тотнъм на победния път и те все още са в битката за титлата! Аутсайдер със сигурност, но все още в борбата. Това ще направи доста хора много щастливи, но не и тези от Челси, Арсенал или Уест Хем. Това би било шокът на годината. Същото като Лестър преди няколко години! 

Според мен положителното е, че Тотнъм стават все по-добри, справят се с мачовете и дори печелят тези, в които не играят добре. Имат шанс. И независимо дали ще прескочат горните два отбора или не, със сигурност ще изиграят огромна роля в борбата за трофея", допълни Бербатов.