Българската футболна звезда Димитър Бербатов изрази очаквания към един от бившите си клубове - Тотнъм. Нападателят, който в момента е без отбор, смята "шпорите" за основен фаворит за титлата и обяви, че сега е техният момент да се докажат и да триумфират във Висшата лига. 

"Време е Тотнъм да спечели нещо. Имат всичко необходимо, от което се нуждаят - страхотна база, нов стадион, страхотен шеф, страхотен отбор. Липсва им само едно нещо - да кажат: "Ние се борихме усилено и достигнахме до този трофей"", започна Бербо.

"Играчите икста да имат нещо в кариерата си - трофеи. Да покажат след време къде са били и какво са спечелили. Тотнъм играе страхотен футбол и има много качествен съста. 6-7 играчи са национали. Това е годината, в която те трябва да покажат на какво са способни. Спечелят ли един трофей, ще имат глад за още много", каза още бившият нападател на Тотнъм.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Мисля, че голмайстор на Висшата лига ще бъде Хари Кейн. Обамеянг имаше силен сезон и сега с новия треньор в Арсенал ще иска да спечели също приза. Имаме и Ромелу Лукаку, който се представи много добре на световното първенство. От тези тримата ще посоча Кейн. Той бе страхотен на Мондиала в Русия, ще има още повече увереност в себе си, а тези аспекти помагат на нападателите", завърши Бербатов.