Деветият във временното класиране на италианската Серия „А” Лацио може да отправи изненадваща оферта към Фулъм за българския нападател Димитър Бербатов през зимния трансферен прозорец, съобщава сайтът за всякакви трансферни слухове CaughtOffside.

„Орлите" от Рим ще търсят заместник на голмайстора си Мирослав Клозе, който няма да поднови договора си и ще напусне отбора следващото лято като свободен агент.

Според изданието Бербатов, който вкара първия си гол за сезона при победата на Фулъм при визитата на Кристъл Палас (4:1) в лондонското дерби от осмия кръг на английската Висша лига, би могъл да реши бъдещите проблеми на Лацио в атака.

В материала си сайтът отбелязва, че Бербатов не се наслаждава на най-добрите си времена след трансфера от Манчестър Юнайтед във Фулъм миналото лято и може би трябва да съжалява, че тогава не е подписал с Ювентус или Фиорентина. Българинът има общо 118 гола във Висшата лига за осем сезона и не е изключено в края на настоящата кампания да приеме ново предизвикателство.