ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Няма влязло в сила съдебно решение, което да е отменило конгреса на БФС на 12.10.2021 г., на който Борислав Михайлов е избран за президент на централата. Това обясниха пред БЛИЦ запознати, след като по-рано днес Димитър Бербатов и екипът му се похвалиха за победа в съда, твърдейки, че този конгрес ще бъде обявен за невалиден и щяло да се стигне до прозрачен и честен конгрес.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Публикациите относно произнасяне на съд по повод избора на Президент на БФС на проведения конгрес на 12.10.2021 г. са манипулативни и по същество са дезинформация на случващото се.

Цитираният в публикациите съдебен акт на Софийския апелативен съд не е решение, касаещо проведения конгрес. Това е определение по частна жалба на два клуба, които атакуват решенията на конгреса.

Определението на САС означава, че делото, което Софийският градски съд прекрати, следва да бъде тепърва насрочено и да започне да се гледа по същество, да се събират доказателства и т.н. Всякакви други интерпретации са неверни и целят да въведат в заблуждение обществеността.
                 
Истината е, че към настоящия момент, няма съдебно решение, което да е отменило взетите решения на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. Избраният Президент на БФС, както и целия Изпълнителен комитет са абсолютно легитимни и всякакви спекулации и дезинформации по този въпрос не следва да бъдат приемани и обсъждани. На всички следва да е ясно, че докато няма влязло в сила съдебно решение, желанията и интерпретациите  на губещата страна са само хвърляне на прах в очите на интересуващите се по темата", твърди източникът ни.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!