Бившата любовница на Димитър Бербатов – Станислава Цветкова, прави опити да се свърже с него и да му поиска прошка. Ексманекенката не можела да си прости греховете, които си натрупа покрай връзката си с най-известния български футболист, а после и с най-добрия му приятел Тодор Кючуков.
 
Бербатов обаче не искал и да чува за Станислава, която преди 12 години му разказа играта. Двамата бяха лудо влюбени и даже заживяха заедно в Леверкузен, където Митко носеше екипа на местния Байер. Един ден обаче хубавицата си събра багажа и избяга от Бербо. Даже тръгна слух, че успяла да свие някой друг лев от парите на Димитър, без да го предупреди.
 
Екшънът продължи, тъй като месеци по-късно Станислава свали най-добрия авер на Бербатов – Тодор Кючуков. Двамата се залюбиха и ожениха. Митко прие мъжки новината. Прости на Тодор, но не и на Станислава. Даже впоследствие стана кръстник на сина им Александър.
 
Минаха обаче години и Станислава финтира и Кючуков. Махна се и от него, което тотално вбеси Бербатов.
 
Сега обаче Цветкова я гони яко чувството за вина. Казват, че е изпаднала в жестока депресия. Тя искала само прошка от Бербо и от бившия си мъж. И нищо повече...

"Станислава се промени. Тя е друг човек. С Тошко се е разбрала, макар че са разделени. Помага му за отглеждането на тяхното красиво момченце. Но не може да миряса затова, че Бербатов не иска ни да я вижда, ни да я чува", коментират близки до бившата манекенка.