Мениджърът на Фулъм Мартин Йол нарече глупаво решението на Димитър Бербатов да покаже фланелка с надпис “Останете спокойни и ми подайте топката”. Холандският специалист обяви, че ще поговори с българския нападател това да не се повтаря.
 
Заради това, че съблече екипа си, за да покаже въпросното послание, след гола си при равенството 1:1 срещу Саутхемптън, Бербатов получи жълт картон. След това той можеше да бъде изгонен, тъй като имаше вероятност да получи втори жълт картон за фаул срещу Натаниъл Клайн.
 
“Това беше глупаво и аз трябва да говоря с него за това решение. Бербатов вероятно си мислеше, че няма да получи жълт картон, тъй като не получава често предупреждения. Той искаше да отправи послание. Всеки ден говори със своите съотборници, особено с младите, и ги кара да играят със самочувствие, да водят топката и да не се страхуват от нея”, заяви Мартин Йол.
 
“Сигурен съм, че сега отново искаше да ги научи на нещо. За пореден път Димитър беше прав. За да наложиш собствения си стил, трябва да играеш с увереност. Не мога да кажа, че днес играхме лошо, но не беше достатъчно добре, за да спечелим мача. Никой не се изненадва, че Бербатов е разочарован, когато не играем в стила, който той счита за успешен и правилен. Аз обаче съм доволен от неговото представяне”, допълни холандецът.