Мениджърът на Фулъм Мартин Йол изрази задоволството си от победата при гостуването на Уест Бромич (2:1) и отново не пропусна да похвали Димитър Бербатов. Българският нападател вкара първия гол във Висшата лига за 2013 година.

„Намираме се на неприятна позиция, но класирането не лъже. Да тръгнем с три точки през 2013 година е страхотно. Като цяло победата е много важна за самочувствието на момчетата. Много мъдро запазихме резултата в наша полза. Постиженията ни като гост не са особено впечатляващи – това е едва втората ни победа, но ние трябваше да спечелим може бе три от четирите мача, в които завършихме наравно“, сподели Йол след мача с „дроздовете”.

„Ако загубим някой мач и не се справим добре, Бербатов е първият човек, който е критикуван. Това е заради езика на тялото му. Мога обаче да ви уверя, че той винаги иска да печели. Това, което показа през второто полувреме, бе пример за останалите. Димитър иска да играем добре и да си подаваме топката. Много съм доволен от него“, добави холандският специалист.