ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол обяви преди мача с Нюкасъл в понеделник, че със сигурност ще подсили тима си през януарския трансферен прозорец, тъй като силните изяви на Димитър Бербатов не стигат да постигането на победи във Висшата лига. “Котиджърс” нямат успех в първенството от средата на октомври.
 
“Ако в началото на лятото някой ми беше казал, че през декември Брайън Руис ще е контузен, а Муса Дембеле и Клинт Демпси няма да са в отбора, щях да отвърна, че това е невъзможно”, заяви Мартин Йол.
 
“За наш късмет успяхме да вземем качествени играчи, но те са предимно офанзивни играчи – Димитър Бербатов, Младен Петрич, Ашкан Дежага и Уго Родайега. Трябва да се подсилим с нови играчи, тъй като явно головете и асистенциите на Бербатов не стигат за постигането на победи във Висшата лига”, допълни мениджърът на Фулъм.
 
“Януари обаче не е най-добрият период за трансфери. Повечето футболисти искат да останат в отборите си, а техните клубове искат много пари. Ние обаче със сигурност ще вземем играчи. Постоянно търсим подсилване, тъй като момчетата ни взеха често да се контузват”, коментира холандският специалист.