Маргарита Бербатова със сигурност не лежи на възможностите на сина си Димитър. Благоевградчанката не спира да работи, а както вече стана ясно, от няколко месеца е ръководител на комплекс за възрастни хора с увреждания в града. Майката на футболната звезда, а и самият Митко, станаха обект на папарашко разследване от екипа на „Поверително от NL“ по ТВ7. Вече ви съобщихме как голмайсторът на Монако беше спрян от катаджии за проверка, които го пуснаха да продължава по пътя си след... само 4 секунди! Маргарита пък беше уловена от папараци след работния ден в общината. Николета Лозанова и екипът й също така показват порутеното й жилище.

Папарашкият улов на шоуто, в което нито една звездна тайна не остава на тъмно и тази седмица разобличи футболната звезда като един недисциплиниран шофьор, който управлява колата си, говорейки говори по телефона. Докато Бербо се подвизава с "Бентли" за над 350 хиляди евро, майка му Маргарита пресича родния Благоевград със скромна спортна кола и й се налага да тегли пари от банкомат, за да си позволи елементарно женско удоволствие, на цената на елегантно бижу.

Папараците на Николета Лозанова направиха сравнение между луксозната боянска къща на Димитър Бербатов и соц-панелката, в която живее семейството, в което е отрасъл. Маргарита днес управлява дом за възрастни хора и вероятно ремонтни работи в помещенията са я отвели до склад за метални конструкции извън града, както забелязаха бдителните папараци на най-коментирания телевизионен таблоид.

0000_ber_margoto.jpg

000_ber_boqna.jpg